Nyt fra kampagnen
 - 28.10.13

Konkurrence om Danmarks første madkulturhus

En minikonkurrence om etablering af Melstedgård - Bornholms Madkulturhus ved Gudhjem - samt projektering er nu udbudt i totalrådgivning. Projektet skal gøre Melstedgård til regionalt centrum for madkultur og gennemføres som en del af Stedet Tæller.

Melstedgård
Visionen for projektet er at udvikle et regionalt og traditionsbaseret centrum for madkultur og fødevareproduktion på Bornholm.

Unikt kulinarisk mødested
I en stedbunden og fleksibel arkitektur skal det nye madkulturhus, Melstedgård, ved Gudhjem skabe et unikt, kulinarisk mødested for øens beboere og gæster. Her vil maden udvikle sig gennem smag, leg og produktion mod et frugtbart bornholmsk fødevareunivers.

Byggeriet gennemføres med støtte fra Realdania i forbindelse med Stedet Tæller.

Tre teams vælges
Nybygningen forventes at andrage ca. 300 m² i samlet etageareal og med en samlet anskaffelsessum på kr. 4,9 mio. inkl. uforudseelige udgifter og totalrådgiverhonorar, men ekskl. moms.

Bygherren forventer at udvælge tre teams omfattende arkitekt-, ingeniør- og landskabsarkitekt-kompetencer til at deltage i minikonkurrencen.

Konkurrenceprogram forventes udsendt 20. november 2013 med forventet aflevering af konkurrenceprojekt den 7. januar 2013.

Vinderen af konkurrencen vil få overdraget totalrådgivningen.

Den 8. november 2013 er sidste frist for at afgive bud.

 


Oversigtskort