Nyt udefra
 - 13.12.16

Ny udstilling: Arkitektur på stedets præmisser

Johansen Skovsted Arkitekter har rådgivet Stedet Tæller-projekterne 'Arbejdende pumpestationer' og det kommende udsigtstårn ved Tipperne i Vestjylland. Den unge tegnestue har allerede høstet meget hæder for deres arbejde. Nu er de aktuelle med udstillingen Det Vedhåndenværende på Dansk Arkitektur Center. 

model af tippertårn
Tippertårnet er ét af de to projekter, som Johansen Skovsted Arkitekter har rådgivet som en del af Stedet Tæller.

For Johansen Skovsted er arkitekturen en rig verden, der handler om det vedhåndenværende, både i naturen, stedet og måden vi bygger på. Den tilgang er projekterne 'Arbejdende pumpestationer' og 'Tippertårnet' ved Tipperne i Vestjylland begge eksempler på.

De to projekter er udviklet som del af Stedet Tæller og begge har til formål at forbedre oplevelsen af naturen gennem nænsom arkitektur.

For tiden kan arkitekternes arbejde opleves på Dansk Arkitektur Center i København. Med udstillingen Det Vedhåndenværende viser Johansen Skovsted Arkitekter et udvalg af tegnestuens arkiv af tegninger, skitser og billeder samt materialeinstallationer i 1:1 - et unikt kig ind i arkitektvirksomhedens hverdag og virkelighed, hvor der er højt tempo og højt til loftet, og hvor kreativitet og forretningsforståelse går hånd i hånd.

Udstillingen kan opleves på Dansk Arkitektur Center frem til den 15. januar 2017. 


Oversigtskort