Nyt fra kampagnen
 - 07.03.17

To podcasts om forandring, fællesskab og udvikling

Med to podcasts inviterer den kendte radiovært Susanna Sommer med til Camønoen og Marielyst - to projekter, som er gennemført som en del af Stedet Tæller.

Marielyst
Der er kommet gang i byliv og investeringer i Marielyst. Foto: Lars Engelgaar

To podcasts inviterer med til Camønoen og Marielyst - to projekter, som er gennemført som en del af Stedet Tæller. 

Tag med på vandretur på Camønoen, hvor det pibler frem med store og små projekter langs den nye 172 km lange vandrerute. Her møder vi både campingpladsejeren, der vil vise Møns helt særlige mørke frem, og kemikeren, der har slået sig på lægeurter og sennepsproduktion, og som ikke gider turister, men gerne vil have gæster.

Og tag med til Marielyst Torv på Falster - engang én af københavnernes foretrukne feriebyer. Det nye Skagen, kaldte man byen ved en af Danmarks bedste sandstrande. Men tiderne skifter og længe er turister blevet mødt af et nedslidt udtryk og et torv i Marielyst, som mest af alt var en kedelig gennemfartsvej. Så for to år siden blev bilerne sendt udenom og hele torvet blev belagt med egeplanker. Projektet har både skabt et helt nyt fællesskab i den lille by, fået erhvervslivet til at investere i bygninger og nye aktiviteter og tiltrukket flere feriegæster.

Begge podcasts er produceret af radiovært Susanna Sommer. Hør dem her


Oversigtskort